ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ

Αξιοθέατα, Δραστηριότητες και Μονοπάτια σας περιμένουν να τα επισκεφτείτε

Προτεινόμενα Αξιοθέατα

Η περιοχή των Τζουμέρκων αποτελείται από πολλά παραδοσιακά χωριά, πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό, αξιοθέατα και τοπία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Πρόκειται για μία περιοχή ξακουστή για τα γεφύρια και τις μονές της, και όχι μόνο, με το Γεφύρι της Πλάκας και τη Μονή Κηπίνας να είναι μόνο μερικά από τα αξιοθέατα που κόβουν την ανάσα!

Δραστηριότητες

Ορμητικά ποτάμια, καταρράκτες, κατάφυτα φαράγγια, βραχώδεις σχηματισμοί, σπηλιές και δάση. Τα Τζουμέρκα είναι ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις της φύσης και της περιπέτειας! Οι επισκέπτες θα βρουν πολλές διαφορετικές επιλογές, για να δοκιμάσουν τη δραστηριότητα που επιθυμούν. Rafting, αλλά και monoraft, hot-dog και kayak στον Άραχθο και στον Καλαρρύτικο, canyoning σε μοναδικής ομορφιάς φαράγγια, rappel, flying fox, τοξοβολία, ποδηλασία, ορειβασία και πεζοπορία είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που προσφέρουν στον επισκέπτη οι εταιρείες αναψυχής.

Διαδρομές - Μονοπάτια

Μέσα στην επιβλητικά πανέμορφη φύση των Τζουμέρκων, υπάρχει ένα σύνολο διαδρομών-μονοπατιών, που περιμένουν να περπατηθούν και εξερευνηθούν. Τα μονοπάτια διαφέρουν σε επίπεδο δυσκολίας, χρόνο διάνυσης, σημεία ενδιαφέροντος κ.λπ. Για μια άνετη περιήγηση θα πρέπει να έχετε μαζί σας παπούτσια πεζοπορίας, τσάντα πρώτων βοηθειών και νερό, ενώ για την παρατήρηση της ορνιθοπανίδας της περιοχής είναι απαραίτητα τα κιάλια.

wave

Developed by Developed by Dotsoft