ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Oι εφαρμογές μας

Trip Planner

Επίλεξε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και θέλεις να εντάξεις στο ταξίδι σου. Σημεία ενδιαφέροντος, αξιοθέατα, δραστηριότητες, εκδηλώσεις. Όλα μπορούν να συνδυαστούν και προγραμματιστούν ευκολότερα χάρη στο Trip Planner.

Εφαρμογές Περιήγησης & Ξενάγησης

Περιηγήσου βήμα-βήμα στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής εικονικά μέσα από την οθόνη της έξυπνης συσκευής σου. Εξερεύνησε τα σημαντικότερα αξιοθέατα των Βορείων Τζουμέρκων μέσα από ρεαλιστικές αποτυπώσεις 360° και ακουστικές ξεναγήσεις.

Διαβούλευση Πολιτισμού

Ψήφισε προτεινόμενες δράσεις ή πρότεινε μία δράση ζητώντας τη στήριξη των άλλων χρηστών.

Αποθετήριο Πολιτιστικού Περιεχομένου

Βρες όλο το ψηφιακό πολιτιστικό υλικό συγκεντρωμένο σε ένα σημείο. Φωτογραφίες, αρχεία βίντεο και ήχου, όλα θα τα βρεις εδώ, στο αποθετήριο πολιτιστικού περιεχομένου.

business-icon business-blue

Εφαρμογή Προβολής Επιχειρήσεων

Μάθε πληροφορίες για τις τοπικές επιχειρήσεις, τις προσφορές και τα προϊόντα τους. Εντόπισέ τις επιχειρήσεις στον χάρτη και έλα πιο κοντά στην τοπική κοινωνία.

info-blue

Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα

Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους διαθέσιμους χάρτες. Είτε πρόκειται για σημεία ενδιαφέροντος και αξιοθέατα είτε για πεζοπορικές διαδρομές και μονοπάτια.

electro-blue

Ηλεκτρονικό Ερωτημα/γιο

Καταχώρησε στοιχεία που αφορούν την τουριστική σου εμπειρία και το επίπεδο ικανοποίησης. Αξιολόγησέ μας για να γίνουμε καλύτεροι!

wave

Developed by Developed by Dotsoft