Πράμαντα

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΑ ΠΡΑΜΑΝΤΑ, ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΘΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Η ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ “ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ” ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ…ΤΡΑΧΑΝΑ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΞΙΝΟ, ΒΛΑΧΙΚΟ ΤΡΑΧΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ, ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΖΑΝΙΑ, ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ, ΧΥΛΟΠΙΤΑΚΙΑ. ΣΑΛΤΣΕΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ (ΣΚΕΤΗ, ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΚΡΑΣΑΤΗ, ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ). ΜΕΛΙ ( ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ, ΕΛΑΤΗΣ, ΚΟΥΜΑΡΟ, ΑΝΘΟΜΕΛΟ, ΠΕΥΚΟ, ΡΕΙΚΙ, ΔΑΣΟΥΣ). ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ, ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ. ΛΙΚΕΡ ΜΕ ΦΡΟΥΤΕΝΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ (ΡΟΔΙ, ΑΡΩΝΙΑ, ΛΕΜΟΝΙ, ΒΥΣΣΙΝΟ, ΚΕΡΑΣΙ, ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΟ Κ.Α.) ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ. ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΚΡΑΝΟ ( ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΛΙΚΕΡ) ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ ΑΠΟ ΔΕΝΔΡΑ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΡΙΓΑΝΗ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ – ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΠΟΓΔΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Στην μάντρα μας μπορείτε να προμηθευτείτε άμμο σπαστό, αμμακωνια, χαλίκι, αμμοχάλικο, μαρμαροσκονη, τσιμέντα, τουβλα – τουβλετες, ασβέστη, και άλλα δομικά υλικά.
Όλα τα υλικά τοποθετούνται σε big-bag(μεγα-σακους), σε σακουλάκια είτε σε χύμα ποσότητες, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε οικοδομής – έργου. Ενώ έχουμε την δυνατότητα να τα μεταφέρουμε με ιδιόκτητα γερανοφορα ή ανατρεπομενα οχήματα άμεσα στον χώρο σας.

wave

Developed by Developed by Dotsoft