Κτήματα Ευδοξία

Κτήματα Ευδοξία

Για να βρεις τυχόν προσφορές, μπες εδώ   

Τα «Κτήματα Ευδοξία» ξεκίνησαν την λειτουργία τους το 2004, πρώτα με το οινοποιείο και αρκετά αργότερα το 2014 με το αποστακτήριο. Έδρα είναι η Πλατανούσα (δίπλα στην καταπράσινη κοιλάδα του Αράχθου) στην περιοχή των Τζουμέρκων. Δημιουργήθηκαν από τον Κώστα Νταλίτσα και τη σύζυγό του Παναγιώτα Σκαργιώτη. Ο Κώστας Νταλίτσας είναι γεννημένος στην Πλατανούσα το 1969 […]

Τα «Κτήματα Ευδοξία» ξεκίνησαν την λειτουργία τους το 2004, πρώτα με το οινοποιείο και αρκετά αργότερα το 2014 με το αποστακτήριο. Έδρα είναι η Πλατανούσα (δίπλα στην καταπράσινη κοιλάδα του Αράχθου) στην περιοχή των Τζουμέρκων.
Δημιουργήθηκαν από τον Κώστα Νταλίτσα και τη σύζυγό του Παναγιώτα Σκαργιώτη.
Ο Κώστας Νταλίτσας είναι γεννημένος στην Πλατανούσα το 1969 και στο κύριο επάγγελμα είναι Οικονομολόγος.
Η Παναγιώτα Σκαργιώτη είναι γεννημένη στο Μονολίθι το 1977, είναι πτυχιούχος Νοσηλευτικής και Πτυχιούχος Αμπελουργίας – Οινολογίας.
Τα Κτήματα Ευδοξία καλλιεργούν σήμερα αμπέλια στην περιοχή των Τζουμέρκων, αλλά και της Αχαΐας και της Ζακύνθου.
Τα προϊόντα που παράγονται είναι τα παρακάτω:
ΚΡΑΣΙΑ
«ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» Λευκός ξηρός, από την σπάνια ποικιλία Σκιαδόπουλο.
«ΜΟΝΟΤΟΞΟ» Ερυθρός από την ποικιλία Cabernet Sauvignon.
«ΑΥΓΟΥΣΤΟΙΝΟΣ» Ερυθρός από την εξαιρετικά σπάνια ποικιλία Αυγουστιάτης (Διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό φιαλών).
ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ
«ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΤΗΜΑΤΑ ΕΥΔΟΞΙΑ», κορυφαίας ποιότητας τσίπουρο από τις ποικιλίες των αμπελιών μας, από τα καλύτερα αποστάγματα στην Ελλάδα.
«RAGING RIVER», παλαιωμένο τσίπουρο, με κορυφαία ποιότητα και συσκευασία, για το οποίο είμαστε περήφανοι. Διατίθεται σε αριθμημένες φιάλες και με αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Η επιχείρηση έχει λάβει μέρος σε πάρα πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι επόμενες που θα πάρουμε μέρος στο εξωτερικό είναι στο Μόναχο της Γερμανίας 23 – 27 Νοέμβρη και αρχές Δεκέμβρη στην Βαρσοβία της Πολωνίας.
Αυτή τη στιγμή γίνονται εξαγωγές στην Αγγλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Γαλλία και τη Γερμανία.

wave

Developed by Developed by Dotsoft