Ξενώνας Enoro

Ξενώνας Enoro

Για να βρεις τυχόν προσφορές, μπες εδώ    Επισκεφθείτε μας στο: INSTAGRAM

Σωτηρία Μερκλή

sotomerkli@gmail.com

www.enoro.gr

Στα πανέμορφα Τζουμέρκα, στον οικισμό Τσόπελα Πράμαντων μέσα σε κτήμα τριών στρεμμάτων και σε υψόμετρο 950 μέτρων θα βρείτε τον Ξενώνα “Enoro”. Ξύλινης κατασκευής, φιλικός προς το περιβάλλον, χάνεται αρμονικά ανάμεσα σε έλατα, κέδρους, βυσσινιές, καστανιές και φυσικές πηγές δίνοντας μαθήματα οικολογικής συνείδησης.

Διαθέτει επτά ενοικιαζόμενα δωμάτια, διακοσμημένα το κάθε ένα ξεχωριστά με πολύ αγάπη. Πινελιές από vintage αντικείμενα τοποθετημένα στο χώρο, αρκετά από αυτά κομμάτια από προσωπικές συλλογές.

Όλα τα κρεβάτια διαθέτουν στρώματα υψηλής ποιότητας για να απολαύσετε ποιοτικό ύπνο και την ξεκούραση που ονειρεύεστε.
Η απεριόριστη θέα που ξεδιπλώνεται από τις μεγάλες τζαμαρίες των δωματίων μπροστά στα μάτια σας είναι απλά μαγευτική. Οι κορυφογραμμές της οροσειράς της Πίνδου, ο ορεινός όγκος των Τζουμέρκων καθώς και η επιβλητική Στρογγούλα προκαλούν δέος.
Στον πρωινό μας μπουφέ μπορείτε να γευτείτε σπιτικές μαρμελάδες, χειροποίητο ψωμί και πολλά άλλα εδέσματα.

Για τους λάτρες των σπορ, μέσω του Ξενώνα “Enoro” μπορείτε να έλθετε σε επαφή με εταιρίες εναλλακτικού τουρισμού που διοργανώνουν rafting, καγιάκ, πεζοπορίες, τοξοβολία, ιππασία και άλλες δραστηριότητες στην περιοχή των Τζουμέρκων.

Σας περιμένουμε και σας καλωσορίζουμε όλο το χρόνο για να μαγευτείτε από το υπέροχο τοπίο που είναι τελείως διαφορετικό κάθε εποχή και να απολαύσετε την φιλοξενία μας.

Σημείο στο χάρτη

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

GOOGLE MAPS
wave

Developed by Developed by Dotsoft