Τα παραδοσιακά γλυκά που παρασκευάζονται και προσφέρονται στις γιορτές είναι άριστης ποιότητας. Υπάρχουν γλυκά ταψιού, όπως ο μπακλαβάς ή το γλυκό με πέτρα (σπιτικό φύλλο), οι κουραμπιέδες, το ραβανί, ο χαλβάς, η μελαχροινή, το παντεσπάνι. Το μέλι, από τις πλέον θρεπτικές ουσίες, χρησιμοποιείται στα γλυκά αυτά και τους δίνει άρωμα. Υπάρχουν φυσικά και τα γλυκά […]
Τα παραδοσιακά γλυκά που παρασκευάζονται και προσφέρονται στις γιορτές είναι άριστης ποιότητας. Υπάρχουν γλυκά ταψιού, όπως ο μπακλαβάς ή το γλυκό με πέτρα (σπιτικό φύλλο), οι κουραμπιέδες, το ραβανί, ο χαλβάς, η μελαχροινή, το παντεσπάνι. Το μέλι, από τις πλέον θρεπτικές ουσίες, χρησιμοποιείται στα γλυκά αυτά και τους δίνει άρωμα. Υπάρχουν φυσικά και τα γλυκά του κουταλιού, όπως καρύδι, σύκο, κάστανο, κυδώνι, κολοκύθι, κεράσι, κράνο.